Voor sponsoren

Dit platform is een initiatief vanuit de gemeente Nijkerk in samenwerking met Bibliotheek Nijkerk/Hoevelaken, Boekhandel Roodbeen (VVV informatiepunt) en WE-link Organisatie & Advies (Nijkerk 600 Jaar). Het dient als centraal coördinatiepunt voor alle activiteiten in Nijkerk, voor zowel bezoekers van en deelnemers aan de activiteiten, als ook voor organisatoren.

Naast het sponsoren van de afzonderlijke activiteiten (dat zal altijd noodzakelijk blijven), is er ook een mogelijkheid UitinNijkerk te sponsoren. De sponsorgelden zullen worden gebruikt om:

• Het platform verder te ontwikkelen (we willen o.a. graag arrangementen op het gebied van Recreatie en Toerisme toevoegen)
  • De organisatoren beter te ondersteunen (werven vrijwilligers, centrale inkoop, vergunning aanvraag, financiering)
  • De centrale collectieve communicatie te verzorgen (programmaboekjes, pers- en media-aandacht)

Een basisopzet van ons sponsormodel is verkrijgbaar via het menu aan de linkerzijde. Maar het is altijd mogelijk om maatwerk-afspraken te maken. Via het contactformulier kan een afspraak worden geïnitieerd. We komen graag met potentiële sponsoren in contact!