Zondagmiddagconcert met Albrecht Bijvank en Madelief Speelman in Museum Nijkerk

Vanaf: 10 Juni 2018 14:30
Tot: 10 Juni 2018 15:30

De Nijkerkse musici Albrecht Bijvank (piano) en Madelief Speelman (zang) treden samen op in Museum Nijkerk. Zondagmiddag 10 juni a.s. geven zij een concert op de begane grond van het museum, in de Van den Tweelzaal. Zij zingen en spelen tijdens dit bijzondere gelegenheidsconcert een aantal licht klassieke stukken afgewisseld met populaire songs en eigen muziek.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. Het museum is open vanaf 14.00 uur.
Kaartjes voor het zondagmiddagconcert (€ 5,00 inclusief een kopje koffie of thee) zijn te koop bij de balie van het museum (Venestraat 16, Nijkerk). Reserveren is mogelijk via info@museumnijkerk.nl . Er is plaats voor maximaal 40 personen.
Museum Nijkerk organiseert twee maal per jaar, tussen de tijdelijke exposities in, een zondagmiddagconcert met musici uit Nijkerk en omgeving.