Zoektocht naar het verdwenen klooster

• 18a beukenbos

07 Mei 2016 om 13:30

Het is bijna zover, dan gaan we op zoek naar het klooster dat…Laat ik niet teveel vertellen, maar wel dit: je zou er zo maar eens van die monniken tegen kunnen komen.Van harte nodigen wij u/jullie uit om deel te nemen aan deze tocht. We vertrekken vanaf station Nijkerk om 13.30 uur en vanaf het Kerkplein, nabij VVV Putten, om 14.00 uur. Daarna gaan we achter elkaar aan naar het Solsegat gemeente Putten. Na een korte kennismaking gaan we genieten van alles wat de natuur ons bied. Bij het Solsegat gaat u kennis maken met de Sage van het verdwenen klooster aldaar. Er worden u verschillende hapjes en drankjes aangeboden, allen van natuurlijke planten en bloemen gemaakt. Ook zijn er een aantal bijzonderheden te bewonderen, die u/jij niet mag missen.

Neem gerust een vriend(in) mee. Bent u/jij nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 7 mei naar station Nijkerk of naar het Kerkplein te Putten. Uw gids is:
Gerrie van den Brink. Deze tocht wordt u/jou aangeboden door IVN Nijkerk. Deelname is geheel gratis. Heeft u vragen, u kunt bellen naar: 06-21271654. Helaas is het door de ondergrond  niet geschikt voor rolstoelen.