Werkgroep landschapsbeheer IVN-Nijkerk steekt de handen uit de mouwen.

Vanaf: 15 Oktober 2016 08:45
Tot: 15 Oktober 2016 12:30

Op 15 oktober is de werkgroep te vinden in Bunschoten-Spakenburg en wel aan de Vivaldiweg /Bachlaan. Hier is midden in de woonwijk de vlindervriendelijke natuurtuin te vinden. De tuin is 10 jaar geleden tot stand gekomen door samenwerking van de werkgroep Bunschoten-Spakenburg en onze werkgroep. Wij hebben hier destijds de “Kern met pit”- prijs mee gewonnen.
Deze tuin wordt beheerd door Jantine Strating (IVN lid) en zij heeft onze hulp ingeroepen voor onderhoud aan de tuin.

Vind je het leuk om mee te helpen meld je dan aan via landschapsbeheer@ivn-nijkerk.nl .
We verzamelen om 08.45 bij het NS station Nijkerk; mensen die rechtstreeks willen gaan worden om 09.00 uur verwacht ter hoogte van de Vivaldiweg nr 24. De locatie is ook te herkennen aan de IVN vlag. Geef bij je aanmelding ook even aan of je rechtstreeks gaat of wil meerijden vanaf station Nijkerk! De verwachting is dat we rond 12.30 klaar zijn met de klus.

Wat gaan we doen:
• Haag knippen
• Snoeien.
• Onkruid wieden.
• Planten en vooral genieten van de kleine pareltjes der natuur.