Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Vanaf: 21 Juli 2017 09:30
Tot: 21 Juli 2017 11:30

Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk. Deze keer op een andere locatie!!

Op vrijdag 21 juli is er weer een Walk & Talk bijeenkomst. Walk & Talk brengt werkzoekenden met elkaar in contact. Maandelijks op een vaste dag en tijd geeft een deskundige een introductie. Aansluitend kunnen tips en trucs uitgewisseld worden bij het zoeken naar een geschikte baan.

Op vrijdag 21 juli vindt de Walk & Talk van 09.30-11.30 plaats in zaal De Beurs bij de RABO bank, Van ’t Hoffstraat 24 te Nijkerk. Dit omdat de bibliotheek wegens werkzaamheden gesloten is van vrijdag 21 t/m vrijdag 28 juli. Deelname aan de Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Tijdens de bijeenkomst op vrijdag 21 juli is Marielle Schipperen te gast. Zij nodigt de aanwezigen uit om mee te doen aan het Zet een Stap/spel. Daarmee ontdek je spelenderwijs wat voor toekomst je wenst. En je ontdekt welke eerste stap je dan kunt zetten om die toekomst te bereiken.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Ineke van Oort via Ineke.vanoort@bibliotheeknijkerk.nl