Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Vanaf: 16 Maart 2018 09:30
Tot: 16 Maart 2017 12:30

Op vrijdag 16 maart is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is voor werkzoekenden, zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op vrijdag 16 maart vindt de Walk & Talk van 09.30-11.30 plaats in de bibliotheek aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst op 16 maart staat Linked-In centraal. Wat kun je er mee, hoe helpt het Linked-In bij het vinden van werk? Diana Pater van Bibliotheek Noord-Veluwe verzorgt de inleiding.