Reünie personeel, oud personeel en bestuur van Bad Bloemendal

Vanaf: 15 December 2017 18:30
Tot: 15 December 2017 22:30

Medewerkers van het Nijkerkse zwembad Bad Bloemendal, organiseren op vrijdag 15 december a.s. vanaf 18.30 uur een reünie, voor iedereen die korte of langere tijd werkzaam zijn geweest in het Nijkerkse zwembad. Tevens worden oud bestuursleden hiervoor uitgenodigd. De partners zijn ook van harte welkom. Dit is de laatste kans om voor de sluiting het zwembad nog eens te bezoeken en van gedachten te wisselen met oud collega’s.
Activiteiten die in Bad Bloemendal hebben plaatsgevonden, zullen in de vorm van foto’s en krantenknipsels ter inzage liggen.
De ontvangst en het verdere samenzijn zal plaatsvinden in het restaurant van Bad Bloemendal. Voor een welkomsdrankje en een hapje zal worden gezorgd. De avond wordt gedeeltelijk gesponsord door de gemeente Nijkerk.
We stellen het op prijs uw komst voor 1 december a.s. door te geven aan Marijke van Dijk door middel van het emailadres mvdijk@sro.nl of via facebook Reünie Bad Bloemendal