Informatiemarkt over slaap in bieb Nijkerk

Vanaf: 24 Maart 2018 10:00
Tot: 24 Maart 2018 13:00

In maart is het de slaapmaand in de gemeente Nijkerk. Een maand in het teken van ‘beter kunnen slapen’. Inwoners kunnen kosteloos deelnemen aan lezingen en workshops of de informatiemarkt bezoeken. Deze slaapmaand is een initiatief vanuit de gezondheidscentra Nijkerk en de Bibliotheek. Het programma staat op de website van de bibliotheek www.bibliotheeknijkerk.nl/slaapmaand.

Op 24 maart is er een informatiemarkt in de bibliotheek in Nijkerk. Dit is een open inloop tussen 10-13 uur. Op die markt wordt de nieuwste slaaprobot gedemonstreerd, er zijn lokale zorgverleners aanwezig en er zijn verpleegkundigen vanuit het  Slaap-/Waakcentrum van Ziekenhuis St. Jansdal.

Naast de activiteiten zorgt de bibliotheek ook voor een leestafel. Diverse boeken over het onderwerp slaap en ontspanning zijn verzameld en staan voor u klaar.