Gitaarconcert in Bieb Nijkerk

Vanaf: 18 Februari 2018 15:00
Tot: 18 Februari 2018 16:00

Op zondagmiddag 18 februari verzorgt Melcher de Vries met twee getalenteerde gitaarleerlingen een concert in de bibliotheek van Nijkerk. Ze spelen rustige blues en rockmuziek op een aangenaam volume voor de bibliotheekbezoekers.

Melcher de Vries studeerde gitaar lichte muziek aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, waar hij zijn bachelor en zijn master behaalde. Al tijdens zijn studie begon hij met het geven van gitaarlessen en doceerde aan de muziekscholen in Harderwijk, Nijkerk, Epe, Urk, Meppel en Steenwijk en gaf les aan het ArtEZ conservatorium.
Op dit moment is hij trotse eigenaar van zijn lespraktijken Gitaarschool Rollocastle in Nijkerk en Gitaarschool Meppel in Drenthe. Als gitarist verleent hij op projectbasis zijn medewerking aan concerten, uitvoeringen en opnames. Daarnaast schrijft, componeert en arrangeert hij in opdracht.

Rick Kamphuis speelt nu zo’n zeven jaar gitaar. Naast zijn gitaarlessen is hij actief in de pop/rock coverband “No One Knows” en is hij regelmatig te vinden op jamsessies.

Daniël Tieleman begon op zijn tiende jaar met akoestische gitaarspelen en stapte na een paar jaar over op elektrisch gitaar. Zijn favoriete muziekstijl is progressieve rock en metal, zoals Pink Floyd, Dream Theater en Porcupine Tree. Daniël schrijft regelmatig eigen nummers die hij opneemt. Muziek maken neemt een belangrijke plaats in in zijn leven!