Pop Up Restaurant ‘BEN EVEN VISSEN’

  • hilde-vbtd-ben-even-vissen-appel

Datum en tijd

Vanaf: 18 Augustus 2017 18:30
Tot: 18 Augustus 2017 22:30

Beschrijving

Description

Nu half Nederland verkoeling zoekt op het strand was het thema voor deze dag al snel gevonden: uit de zee. Denk aan zilte groenten, verse vis en fruits de mer.

HILDE HENGELT
Van mijn ‘vangst van de dag’ ga je watertanden. Wij dekken de tafel voor al dit lekkers en zetten alvast een heerlijk biertje voor je koud. Geniet van alles wat de zee ons te bieden heeft.

Koop een ticket aan de lang gedekte tafel op deze zwoele zomeravond en beleef een onvergetelijke avond bij flikkerend kampvuur in de buitenlucht.

Voor vegetariërs, veganisten of gasten met allergieën kunnen wij altijd een passend alternatief bieden. Breng ons op de hoogte bij jouw reservering, en laat ons bij aankomst van het diner weten wie jij bent.

VAN BUBBELS TOT DESSERT WITH LOVE
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wat is kun je verwachten voor de prijs die je betaald per persoon?
Een beleving voor heel even… Op een bijzondere plek wordt je opgewacht met een aperitief. Waarna een stadswandeling door Nijkerk gegeven zal worden. Daarna is het genieten van een onvergetelijk viergangendiner die ik tover uit mijn eigen keuken.

De prijs bedraagt € 67,50 per persoon. Deze prijs is all-in hetgeen betekent dat er geen extra kosten bij komen. De avond duurt ongeveer 4 uur.

Wat mag je hiervoor verwachten?
o Welkom met aperitief en amuse;
o Viergangendiner;
Met verse ingrediënten zoveel mogelijk lokaal en biologisch maakt Hilde van Maanen, winnares van Masterchef Holland 2016, gerechten met karakter en een bijzonder verhaal;
o Dranken afgestemd op het menu;
o Koffie of thee en friandises;
o Verrassing voor thuis.

Contact

Contact

Deel activiteit

Contact