Gitaarconcert op zondagmiddag

Vanaf: 18 Maart 2018 15:00
Tot: 18 Maart 2018 16:00

Tot eind maart is Bibliotheek Nijkerk op zondag open. Tussen 13.30 en 16.30 kunnen Nijkerkers boeken ruilen, kranten en tijdschriften lezen, studeren of elkaar ontmoeten. Om de andere week is er een klein concert tussen 15 en 16 uur.

Op zondagmiddag 18 maart treden getalenteerde gitaarleerlingen van Gitaarschool Rollocastle op. Ze verzorgen samen met hun docent een concert met het thema singer-songwriter. Ze spelen mooie, gevoelige liedjes met gitaarbegeleiding.

Docent Melcher de Vries werkt mee aan concerten en opnames als gitarist, schrijver en componist. De gitaarschool in Nijkerk kwam onlangs in het nieuws met hun nieuwe single Come on and do it.

Het concert is gratis en niet alleen voor leden van de bieb. Iedereen is welkom om te komen luisteren.