Lezing ‘ Wild Kijken & Lenig Denken’

Vanaf: 19 April 2018 20:00
Tot: 19 April 2018 22:00

Met als motto ‘ Wild Kijken & Lenig Denken’ organiseert Het Wilde Oog ontmoetingen tussen culturen, resulterend in portretten, fotoreeksen, theatrale documentaires, performances, publicaties.

Het Wilde Oog houd van een mix van alledaagsheid en kunstzinnigheid. Ze ontginnen eigen(aardig)heden van afzonderlijke mensen en laten deze in dialoog gaan met gedachtegoed en stijlprincipes van beeldende kunstenaars, die hun kunsthistorische waarde hebben bewezen. Richtingwijzers als Joseph Beuys, Christian Boltanski, Salvador Dali.

In de lezing wordt ingegaan over hoe Spakenburgs Diva’s verbonden zijn aan een kunstenaar als Joseph Beuys en ander cultuur- en historische aspecten.

Kaartjes € 8,50. Kaartverkoop via www.bibliotheeknijkerk.nl, bieb Nijkerk of bij de Meiden van Roodbeen, Verlaat 13.