Lezing over kunst en over Spakenburgse Diva’s op donderdag 19 april in Bieb Nijkerk

Vanaf: 19 April 2018 20:00
Tot: 19 April 2018 22:00

De Spakenburgse vrouwen in hun klederdracht zijn fotogeniek. De foto’s die Het Wilde Oog maakte, zijn prachtig, grappig, dramatisch en doordenkers. Er zijn inmiddels veel series ontstaan. De vrouwen zijn meegenomen naar bijzondere locaties, onderdeel geworden van installaties en hun kleding inspireerde andere kunstenaars weer tot het maken van eigen interpretaties. In het Stoomgemaal is momenteel een expo over burgemeesters die ‘kraplappen’ dragen van vermaarde kunstenaars.

Hoe ontstaat zoiets? Hans Lemmerman komt vertellen over deze kunstprojecten in de Bibliotheek Nijkerk. Uiteraard laat hij ook veel werk zien. Leuk, interessant en natuurlijk zeer inspirerend voor creatievelingen.

Meer info: https://www.bibliotheeknijkerk.nl/activiteiten/agenda/lezing-wild-kijken—lenig-denken.html

Kaartjes € 8,50. Kaartverkoop via www.bibliotheeknijkerk.nl, bieb Nijkerk of bij de Meiden van Roodbeen, Verlaat 13.