Meester Mark in Bieb Nijkerk

Vanaf: 28 November 2017 19:30
Tot: 28 November 2017 21:30

Meester Mark. Was journalist, werd leraar, is schrijver. Van Meester Mark draait, vraagt én graaft door. Vertelt daar ook graag over. Maar vooral kinderlogica en onderwijsverhalen.

Hoe kom je heelhuids het nieuwe schooljaar door? Hij lijkt wel de laatste persoon om daar een zinnig antwoord op te geven. Terwijl zijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop hij in zijn administratie; binnen anderhalf jaar hield hij het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heeft hij honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden.

Tijdens deze lezing in bibliotheek Nijkerk vertelt hij daarom niet alleen over zijn eigen onderwijservaringen. Hij deelt ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die – ondanks de soms enorme werkdruk – nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim?

Kaartje € 10,00. Te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl