Open dag bij Zorgboerderij d’Boerenkiel en Melkveebedrijf De Kastanjeboom

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

Datum en tijd

Vanaf: 03 Juni 2017 10:30
Tot: 03 Juni 2017 16:00

Beschrijving

Description

Laakzone. buurtschap Zevenhuizen. Op zaterdag 3 juni 2017 kunt u een kijkje nemen bij de overburen Melkveebedrijf en het zuivelatelier De Kastanjeboom en bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, kijkje in de melkstal, voor elk wat wils.

10 jarig jubileum Zorgboerderij d’Boerenkiel
In het kader van “Maand van de Zorglandbouw” wordt ook bij Zorgboerderij d’Boerenkiel een open dag gehouden dit jaar met een feestelijk tintje. Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteit aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking . Er wordt gewerkt in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en worden creatieve producten met de handgemaakt.
Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag!

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom
In de Landwinkel De Kastanjeboom is de zuivel verkrijgbaar welke o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjes-room, dutch clotted cream, Slemp, een verfrissende kruidige melkdrank naast de boerenmelk.
U kunt nu een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en op het erf.

Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen ook ponyrijden onder begeleiding van Stal Groenendaal bij melkveebedrijf De Kastanjeboom.

Rij mee met de huifkar, u kunt dan een bezoek te brengen aan de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom op de Zevenhuizerstraat 281.

Datum: Zaterdag 3 juni 2017
Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273 en Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.
Tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur
Parkeren: Zevenhuizerstraat 273
Graag tot ziens

Contact

Contact

Deel activiteit

Contact