Natuurcursus voor (groot)ouders van basisscholen in gemeente Nijkerk

Vanaf: 12 Oktober 2017
Tot: 18 November 2017

IVN Nijkerk organiseert dit najaar voor ouders en grootouders van kinderen in de groepen 1,2, en 3 de cursus “Natuurouder”.
De natuur beleven in de eigen omgeving en op de manier van het kind zelf is het mooiste wat er is. U leert om te gaan met allerlei leuk lesmateriaal en doet ervaring op met verschillende werkvormen en veldwerk.
Hiermee kunt u de leerkracht op een praktische manier helpen bij de invulling van het natuuronderwijs op school. Bijvoorbeeld bij de slootjesdagen en de reigerexcursie.

De cursus bestaat uit 4 theorielessen op donderdagavond 12-10, 2-11, 16-11 en 2 -12 en 2 praktijklessen op zaterdagochtend 28-10 en 18-11. De cursus kost euro 30,- maar is voor leden van het IVN Nijkerk gratis.

Bent u –als (groot)ouder of als school – geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje aan natuurouders@ivn-nijkerk.nl en u krijgt uitgebreide informatie.