Mei t/m medio september: wekelijkse stadswandeling op woensdagmiddag

Vanaf: 10 Mei 2017 14:00
Tot: 13 September 2017 15:30

‘s Zomer organiseert Museum Nijkerk stadswandelingen met gegarandeerd vertrek. Elke woensdagmiddag vanaf 10 mei t/m 13 september start om 14.00 uur een gids vanaf Museum Nijkerk (Venestraat 16). Kosten: € 5,– p.p. De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Stadswandelingen voor groepen kunnen ook op andere tijdstippen, op afspraak, worden gereserveerd. Een leuke activiteit voor een verjaardag, jubileum of buurtfeest: stadswandelingen door het historische centrum van Nijkerk! Zie ook de mogelijkheden van het walking dinner en de walking lunch (www.museumnijkerk.nl).

Foto:
Stadsgidsen van Museum Nijkerk leiden deelnemers graag door de historische binnenstad. OpticaFoto Nijkerk, Gerrit van de Veen