Lezing Niels Staal over lokale democratie in Museum Nijkerk

Vanaf: 08 Maart 2018 19:30
Tot: 08 Maart 2018 21:30

Donderdagavond 8 maart geeft de Nijkerkse jurist Niels Staal een lezing over de lokale democratie en het functioneren van de gemeenteraad. Niels Staal studeerde Nederlands recht en notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Hij is zelf sinds 2014 gemeenteraadslid voor de VVD en kent zowel de theorie als de praktijk van de lokale democratie van binnen en van buiten. De lezing is extra relevant i.v.m. de komende gemeenteraadsverkiezingen, woensdag 21 maart.
De lezing begint om 19.30 uur. Kaartjes voor de lezing (€ 5,– inclusief een kopje koffie of thee) zijn te koop bij de balie van het museum. Reserveringen via info@museumnijkerk.nl worden definitief na betaling. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Het museum is open vanaf 19.00 uur. Vooraf en tijdens de pauze is ook de expositie ‘100 jaar lokale politiek’ te zien.