Lezing over lokale wijn in Museum Nijkerk

Vanaf: 23 November 2017 19:30
Tot: 23 November 2017 21:30

Donderdagavond 23 november a.s. houdt Raymond Rijs van wijngaard Aan de Breede Beek een lezing in Museum Nijkerk, Venestraat 16. Binnen het project ‘Gelderse Smaken’ vertelt hij smakelijk over de productie van wijn in Nijkerk. Raymond Rijs is vrijwilliger op de wijngaard in Slichtenhorst en zal bezoekers ook een aantal wijnen laten proeven. Na de start in 2003 heeft de wijngaard inmiddels al veel uitstekende wijnen voortgebracht, die zelfs internationaal in de prijzen vielen.
Kaartjes voor de lezing met proeverij á € 10,00 p.p. zijn te verkrijgen bij Museum Nijkerk (aan de balie of via info@museumnijkerk.nl). De lezing begint om 19.30 uur. Het museum is open vanaf 19.00 uur, deelnemers kunnen dan ook de nieuwe expositie ‘Verandering van spijs doet eten’ bekijken. Zie ook www.museumnijkerk.nl, www.aandebreedebeek.nl en www.erfgoedgelderland.nl/actueel/geldersesmaken.