Hoevelaken Asperges Festival 2018 op 12 mei

• dsc_0090

Vanaf: 12 Mei 2018 10:00
Tot: 12 Mei 2018 17:00

Op zaterdag 12 mei, de dag vóór Moederdag, organiseert de Lions Club Hoevelaken voor de tiende keer de inmiddels traditionele verkoop van de Hollandse Witte Asperge voor het goede doel op de Brink in Hoevelaken.

Daar worden niet alleen asperges van topkwaliteit verkocht maar worden ook complete aspergepakketten aangeboden met daarin alle ingrediënten voor een heerlijk aspergemaal voor vier personen (asperges, beenham, eieren en saus), desgewenst met een heerlijk bijpassende fles witte wijn. Ook treft u in het pakket een aantal aspergerecepten aan van chef-koks van gerenommeerde restaurants uit de omgeving. Verder wordt weer heerlijke aspergesoep van Steltenpool en hartige asperge/ham snacks van Toebast aangeboden die ter plaatse ook kunnen worden geproefd!

De aspergepakketten en verdere toebehoren zijn nu al te bestellen via de website van het Asperges Festival www.aspergesfestival.nl en straks ook in Hoevelaken bij de mede sponsoren van deze actie AH op vrijdag 4 mei en JUMBO op zaterdag 5 mei, waar u bij het Lions-stalletje uw bestelling kunt plaatsen.

3 gangen Aspergediner bij “De Klepperman”

Op zaterdagavond 12 mei organiseert de Lions Club samen met Bilderberg Hotel/Restaurant “De Klepperman” een heerlijk 3 gangen Aspergediner. Vooraf worden de gasten ontvangen met een heerlijk aperitief. Uiteraard staat tijdens het diner de Hollandse Witte Asperge centraal in de gerechten. Couverts zijn te reserveren via de website van het Asperges Festival www.aspergesfestival.nl voor de prijs per persoon van slechts € 36.50!

Doelen van de actie

De opbrengsten van deze actie zijn dit jaar bestemd voor de stichting Scouting Hiawatha en AED Stichting Nijkerk Hoevelaken.
De Hoevelakense scouting groep Hiawatha heeft dringend behoeft aan een aantal nieuwe tenten, en de AED Stichting stelt zich tot doel om in de wijken van Nijkerk en Hoevelaken AED’s (Automatische Externe Defibrillator) te plaatsen zodat hulpverleners bij een hartstilstand snel een dergelijk levensreddend apparaat ter beschikking hebben om direct te kunnen ingrijpen.
Meer informatie over activiteiten van Lions Club Hoevelaken is te vinden op www.lc-hoevelaken.nl.

Hoevelaken, 10 april 2018