Gratis workshopcarrousel voor alle vrijwilligers uit gemeente Nijkerk

Vanaf: 24 Oktober 2017 17:30
Tot: 24 Oktober 2017 21:30

Op dinsdagavond 24 oktober organiseert Sigma samen met een aantal andere organisaties voor de tweede keer de workshopcarrousel voor de vrijwilligers uit de gemeente Nijkerk. Deze avond bestaat uit een interactief programma waarin u gedurende de bijeenkomst aan twee workshops kunt deelnemen. Het doel van deze workshops is om u, als vrijwilliger, nieuwe en praktische handvatten te geven in uw vrijwilligerswerk.

De avond vindt plaats in de Schakel, Oranjelaan 10 Nijkerk. De inloop is om 17.30 uur met een maaltijd. De start van het programma (zonder maaltijd) is om 18.30 uur. De avond eindigt om 21.15 uur.

Aanmelden:
Bent u nieuwsgierig geworden? Op de website van Sigma (www.sigma-nijkerk.nl) vindt u in de agenda het programma en aanmeldformulier. Ook kunt u een papieren versie afhalen bij Sigma. Graag horen wij uiterlijk vrijdag 13 oktober van u naar welke workshops uw voorkeur uitgaat en of u gebruik wenst te maken van de maaltijd. U kunt zich aanmelden per mail via info@sigma-nijkerk.nl of door het ingevulde aanmeldformulier af te geven bij Sigma, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk.

Let op: vol is vol! Na afloop geven wij u een leuke attentie mee. Wij zien u graag op 24 oktober aanstaande.