De Goede Sint Lampionnenoptocht

Informatie Sinterklaas Lampionnenoptocht
Vrijdagavond 1 December

Programma overzicht;

Aanvang en tevens start programma 19:00 op het Molenplein in Nijkerk.
Gelegenheid voor wat drinken en wat lekkers voor de kinderen.
De deelnemers worden welkom geheten door kinderpresentator FritZz en hij zal de kinderen opwarmen voor de komst van de Sint.
Sint wordt rond 19:10 verwacht.
Start lampionnenoptocht 19:20
Om het ook voor de allerkleinste leuk te houden duurt deze optocht 30 min.
Rond 19:50 komen we weer terug op het molenplein waar Sint vervolgens de gelegenheid geeft voor een foto en/of een praatje met de kinderen.
Rond 20:00 einde programma.

Extra informatie;

Er zullen dit jaar nog meer Pieten zijn!
En De Goede Sint Nijkerk zorgt dit jaar voor extra muziek.
Zo zal de optocht worden begeleid door het Nijkerks stedelijk fanfare corps, en zal halverwege de stoet de Pietenband invoegen om ook de mensen die verder in de optocht meelopen te kunnen voorzien van gezellige sinterklaas muziek.
Diverse winkeliers/ondernemers zullen zorgen voor extra sfeer langs de route door middel van het draaien van sinterklaas muziek om zo voor iedereen de nostalgische sfeer te creëren die bij het Sinterklaasfeest hoort!
Halverwege de route zal Bakkerij Ten Have de deelnemers trakteren op een kleine versnapering tijdens de wandeling.

Toegang is gratis, neem wel je eigen lampion of lichtje mee!

Route Lampionnenoptocht;

Start Molenplein, Oosterstraat, Langestraat, Kerkstraat, Torenstraat, Nieuwstraat, Plein, Verlaat, Langestraat, Kloosterstraat, Singel, Einde Molenplein.

De lampionnenoptocht is een eigen initiatief en wordt georganiseerd door De Goede Sint Nijkerk.
Extra dank gaat uit naar de helpende ondernemers en sponsoren die dit mede mogelijk maken.

Stalhouderij M Bakker
Jumbo Veltink
Bakkerij ten Have (Colinda Ten Have)
Kinderpresentator FritZz
Intertoys Nijkerk (Henk van Boeijen)
BokkersenRenes Rtv En Elektrotechniek

Natuurlijk hopen wij wederom op een grote opkomst en er samen een gezellige avond met u van te maken!

• Locatie Nijkerk Centrum
  • Adres Molenplein Nijkerk