Gezondheidspunt

Vanaf: 24 Augustus 2017 19:30
Tot: 24 Augustus 2017 21:00

Wilt u uw gezondheid verbeteren? Kom naar het Gezondheidspunt. Het Gezondheidspunt is een bijeenkomst. Die helpt u meer grip te krijgen op uw gezondheid. Wist u dat u uw eigen gezondheid kunt beïnvloeden? Dan kan ook als u een ziekte heeft zoals suikerziekte, COPD of hart- en vaatziekte.

De avond is samen met de gezondheidscentra in Nijkerk. De huisartsen in Nijkerk vinden deze bijeenkomsten erg belangrijk.

Wat is het programma?
U praat met anderen over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren. Dat doen we met hulp van het ‘Zet een stap spel’. Tijdens de avond bepaalt u zelf wat u wilt verbeteren in uw gezondheid. In een groepje gaat u dit bespreken. Hierdoor vindt u steun bij anderen.

Wilt u ook een stap maken naar een betere gezondheid?
Kom dan op donderdag 8 juni naar het Gezondheidspunt. Start om 19.30 uur. Deze bijeenkomst is in de bibliotheek.

Meer info: www.bibliotheeknijkerk.nl/activiteiten/agenda/gezondheidspunt.html