Genieten tussen de grassprieten bij landwinkel De Kastanjeboom

• Herschaalde kopie van scone met scoontjesroom De Kastanjeboom

Vanaf: 04 Juni 2016 11:00
Tot: 04 Juni 2016 16:00

Buurtschap Zevenhuizen, laakzone. De Kastanjeboom, al 11 jaar een Landwinkel en Schenkerij, organiseert samen met het melkveebedrijf De Kastanjeboom op zaterdag 4 juni een open dag met veel gezelligheid op het erf.

Kiemplekken
Achter de Landwinkel, tussen de weilanden, kunt u genieten bij de Kiemplekken van diverse lekkernijen zoals een cream tea met Scoontjes-room, de Nederlandse clotted cream van de Kastanjeboom of boerenkaasplankje met een drankje erbij.

Jonge talenten
Tussen 12.00 uur -15.00 uur treedt de jonge Judy de Mots (Nijkerk) met haar gitaar, zij heeft meegedaan met Giels Talentenjacht. Ook bij minder weer kunt u naar haar luisteren in de rustieke Kiemplekken. De eveneens jonge Rick van de Kraats (Hoogland), zal zijn prachtige natuurfoto’s laten zien welke hij onder andere heeft gemaakt in het Nationaal Landschap Arkemheen. Voor de kids staat de knutselveewagen er weer.

Landwinkel
In de afgelopen maanden is er gewerkt aan de nieuwe inrichting van de Landwinkel en Schenkerij. U bent van harte welkom om te kijken en te proeven van onder andere onze boerenzuivel producten en de rookkaas in de vernieuwde winkel. Maak ook kennis met het rundvlees (van het ras, Belgische blauwe) welke wij verkopen uit de stal van de familie Groenewoudt uit Nijkerk. Daarnaast is de Landwinkel op de donderdagen extra open gegaan. De winkeltijden zijn vanaf april tot en met december van donderdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Januari tot en met maart is de winkel op zondag gesloten.

Melkveebedrijf
Speciaal op deze open dag kunt u een bezoek brengen aan het melkveebedrijf van de familie Van Middelaar van de Kastanjeboom. De kinderen kunnen de kalfjes aaien, kijkje nemen in de melkstal, vragen stellen enz. U kunt tussen 11.00 uur en 16.00 uur gebruik maken van de huifkar welke heen en weer rijdt tussen de twee locaties. Melkveebedrijf De Kastanjeboom ligt aan de Zevenhuizerstraat 273 en de Landwinkel & Schenkerij aan de Zevenhuizerstraat 281.

U bent van harte welkom op het melkveebedrijf vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, de Landwinkel is tot 17.00 uur geopend. Check voor de laatste details onze website: www.dekastanjeboom.nl of onze facebookpagina.