WORKSHOP EHBO RODE KRUIS NIJKERK

14 Oktober 2017 om 13:00

EHBO RODE KRUIS
Workshop EHBO – een snelcursus van de vrijwilligers van het Rode Kruis Nijkerk. Om koelbloedig te kunnen handelen in spannende situaties. Laat een wond grimeren en laat je ouders schrikken!
> Geef even door wanneer je komt. <
Gratis activiteit

Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt? Dit is een handleiding bij vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. Want weet jij hoeveel botten je kunt breken? Hoe je moet reanimeren? Wat de grootste aardbeving ooit was? Hoe je kunt merken dat er een bosbrand aankomt? En hoeveel bloed er in je lijf zit? Een spetterend, vrolijk boek dat een plezier is om door te bladeren én een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die anderen wil helpen en de wereld wat mooier wil maken. Een deel van de opbrengst van dit boek wordt geschonken aan het Rode Kruis.