Eerste Hoevelakense Young Adult Pubquiz

Datum en tijd

09 Maart 2018 om 19:30

Beschrijving

Description

Op vrijdagavond 9 maart organiseert Lions Club Hoevelaken de eerste Hoevelakense Young Adult Pubquiz in het Sportcafé De Slag aan de Zuiderinslag 2 in Hoevelaken: Aanvang 19.30 uur.

De Pubquiz is een leuke team activiteit waarbij de deelnemers vragen op velerlei gebied moeten beantwoorden die door de quizmaster worden gesteld. In teams van 5 personen in de leeftijd van tussen de 15 en 25 jaar wordt gestreden voor de beste teamscore.

Naast veel fun wil Lions Club Hoevelaken ook aan de deelnemers informatie verschaffen over wat het is om je maatschappelijk in te zetten. Zo geven jonge mensen vanuit de Leo Clubs (de jongeren organisatie van Lions) een beeld van wat een serviceclub inhoudt. Ook zullen Hoevelakense jongeren vertellen over hun ontwikkelingsproject in Oeganda om mee te bouwen aan de Queen of Peace Highschool.

Teams van 5 personen in de leeftijd van 15 tot 25 jaar kunnen zich inschrijven voor € 15 inschrijfgeld per team. Dat kunnen bij voorbeeld club of vrienden teams zijn. Inschrijven kan via de website www.lc-hoevelaken.nl/pubquiz.

Lions is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie dat activiteiten ontplooit die de gemeenschap ten goede komen. Voor meer informatie over activiteiten van Lions Club Hoevelaken zie www.hoevelaken.lions.nl.

Contact

Contact

Deel activiteit

Contact