Met de bus naar de Bieb

Vanaf: 15 November 2017 10:30
Tot: 15 November 2017 12:00

Kunt u niet meer zelfstandig naar de Bibliotheek komen? Dan brengt de UVV u hier naar toe!

Elke eerste en derde woensdag van de maand kunt u gebruik maken van een gezamenlijke activiteit van de Bibliotheek Nijkerk en de Unie Van Vrijwilligers (UVV).

Vrijwilligers van de UVV halen u op woensdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur op en brengen u dan naar de Bibliotheek Nijkerk waar u met een kopje koffie kunt genieten van de krant, een tijdschrift een boek of een praatje met iemand anders. Natuurlijk kunt u op dit moment ook uw geleende boeken terug brengen en nieuwe boeken, films, luisterboeken of daisyroms lenen en mee naar huis nemen. Vanaf 11.45 uur wordt u weer naar huis gebracht.

Kosten
Gebruikmaken van de vervoersdienst van de Bibliotheek en de UVV is gratis. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Enthousiast?
Neem van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur contact op met de telefoon en informatiedienst van de UVV en geef u op. Een vrijwilliger van de UVV plant een ophaaltijd voor u in en komt u dan op het afgesproken tijdstip ophalen bij u thuis.