Boeken-, curiosa- en hobbymarkt

  • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Datum en tijd

Vanaf: 02 April 2018 10:00
Tot: 02 April 2018 16:30

Beschrijving

Description

Maandag 2 april, 2e Paasdag, is de start van een nieuwe serie boeken- , curiosa- en hobbymarkten deze zomer op het Plein in Nijkerk.
Het Plein wordt weer omgetoverd tot een plek waar de ware liefhebber zijn hart kan ophalen met naar verwachting 25 tot 30 kramen gevuld met tweedehands boeken en andere oude, waardevolle spullen
De markt om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur
Tot de deelnemers aan het onderdeel boekenmarkt behoren ook nu weer een aantal antiquariaten, die alleen de betere boekenmarkten in Nederland bezoeken.
De toegang tot de boeken- en curiosa- en hobbyproductenmarkt is uiteraard gratis.
Sinds aan paar jaar zijn de boeken- en curiosamarkten uitgebreid met een hobbymarkt, waarbij creatieve mensen de mogelijkheid krijgen hun zelfgemaakte zaken zoals bijvoorbeeld schilderijen, sieraden, kinder- of poppenkleding, hoedjes of breiwerk, patchwork, enz. vanaf betaalbare kramen te verkopen.
Nu nog vanaf 4 meter kramen (samen met iemand anders een halve kraam huren kan natuurlijk ook), maar vanaf mei zijn er ook kramen van 2 meter lang te huur.
Interesse in een kraam of meer informatie? Bel Sven van der Beek, Inesweb Evenementen, tel 06 50414117 of mail naar evenementen@inesweb.com.

Contact

Contact

Deel activiteit

Contact