Al zingend een reis door de tijd – Vocaal Ensemble Common Ladies

16 Januari 2018 om 20:00

Dinsdag 16 januari om 20.00 uur presenteert het Vocaal ensemble Common Ladies muziek uit diverse eeuwen en verschillende landen. Het muzikaal optreden zal gehouden worden in De Vredeskerk, Van Reenenpark 23 te Nijkerk en de entree bedraagt € 3,–. Deze avond wordt georganiseerd door de Commissie Vorming en Toerusting Nijkerk. Belangstellenden zijn van harte welkom.

10 zangeressen onder leiding van een dirigent, Herma van de Coterlet, presen¬teren muziek uit diverse eeuwen en verschillende landen. Veel nummers worden a capella gezongen. De muziek zal afgewisseld worden met enkele gedichten van de hand van de oud-stadsdichter van Nijkerk.

Over Vocaal ensemble Common Ladies
Een ‘jong’ koor, opgericht in april 2015. Qua zangervaring hebben zij samen vele tientallen jaren ervaring in huis. Ieder koorlid heeft haar eigen achtergrond, bijvoorbeeld als solist, leadzanger in een band, koorlid van een gemengd koor of een vocaal ensemble. Door deze uitgebreide ervaring kunnen zij een breed repertoire aan muziek aan. Zij zingen drie-, vier-, vijf- en zelfs achtstemmige liederen. Afhankelijk van de meerstemmigheid en de sfeer van het uit te voeren stuk wordt bepaald welke koorleden alt, mezzosopraan of sopraan zingen.

• Locatie Nijkerk Centrum
  • Adres Van Reenenpark 23 Nijkerk